Kehapositiivsust õpetav nelja lapse ema: iga keha on bikiinikeha, mis on austust väärt

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Sarah Nicole Landry on nelja lapse ema, kes jagab sageli kehapositiivset sisu oma enam kui 2 miljoni jälgijaga.

Kaunis naine on endast postitanud ka bikiinides pilte, sest nagu ta oma miljonitele jälgijatele kinnitab, ei taha ta oma keha varjata. Ühtlasi soovib ta teisi naisi innustada ja julgustada, et pole vaja oma keha kinni katta, pilte töödelda või üleüldse muretseda. 

Nelja lapse ema näitab ennast rannas nappides bikiinides, häbenemata oma venitusarme või ebatäiuslikku nahka. 

Varem on ta avalikult rääkinud sellest, kuidas sünnitamine on tema keha muutnud, ja ta on õppinud neid muutusi aktsepteerima. «Te ei pea ennast varjama seetõttu, et te ei näe välja nagu supermodellid. Kõik kehad on bikiinikehad, kui me armastame ennast sellisena nagu oleme. Ärge peitke end laste taha.» 

Ta rõhutab ka emaks olemise imet ja selle kaudu oma keha aktsepteerimist. «Meie kehad on loonud uusi väikeseid inimesi. Seda pole võimalik teha venituste või rebenditeta. Ma ei pruugi oma keha iga päev piiritult armastada, aga ma austan seda ja pean absoluutselt imeliseks.» 

Postitused on kogunud kümneid tuhandeid meeldimisi ja kommentaare. Naisel on palju imetlejaid, kes teda enda inspiratsiooniks, muusaks ja julgustajaks nimetavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles