STILIST PALJASTAB ⟩ Kelle riietus pakatas seksikusest? Kes ei soovinud välja näha nagu poliitik?

«Tähtede täht»
Getter Jaani Foto: Mardo Männimägi
Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy

Selle kevade hittsaade «Tähtede täht» pakub ka sel pühapäeval võrratuid muuusikalisi etteasteid alati säravatelt artistidelt. Tänases saates kuuleb armastatud Eesti lauljate esituses džässlugusid. Stilistiliselt tähendab see muidugi, et laval glamuurist ja luksusest puudust ei tule! Loe stilist Karolin Kuusiku kommentaare, siis tead, mida tähele panna.

Karolin Kuusik suudab mõista mistahes stiili ja selle efektselt lavale panna. Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu. Kommentaarid osalejate kohta anname edasi naise enda sõnadega.

Alika

Alikat näeb seekordses saates mustas maani BRAND NO.8 kleidis. Dramaatilise väljanägemisega pitskleit polnud üldsegi paljastav, kuid mõjus sellele vaatamata äärmiselt seksikalt. Lisasime tema outfitile pitskindad, mis tegid üldmulje veelgi ägedamaks. Alika kandis komplekti imehästi välja – oli kohe näha, et ta naudib seda rolli. See stiil paistis talle tõesti südamelähedane olevat. 

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Getter

Getter kandis samuti BRAND NO.8 kleiti. Tema valituks osutus üks kuulsamaid kleite moemaja valikust ehk sätenduskangast helebeež kleit. Lauljatar avaldas soovi olla heledamas toonis, mistõttu saigi välja valitud beež. Getter tundis end kleidis suurepäraselt ja peab koguni plaani selle endale päriseks soetada.

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Synne

Synne särab Riina Põldroosi litterkleidis Embassy of Fashioni valikust. Kõnealune kleit rõhutab naiselikku kehakuju, mis, nagu kogu Eesti rahvas teab, Synnel on. Glamuurne, naiselik, ilus! Synne on selles mõttes huvitav tüpaaž, et talle sobivad nii hõbeda- kui ka kullatoonid. Seekord saab naist näha pronksitoonis kleidiga. 

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Elina

Elinal oli selle saate jaoks sobilik kleit enda garderoobis olemas. Meile väga meeldis selle kleidi toon ja litter on teles alati silmapaistev ja hea valik. Elinale on keskmisest lihtsam riideid valida, sest talle sobib kõik kui valatult. Kui maailmas on üks selline inimene, on see tema!

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Tõnis

Tõnisele valisime seekord vesti, viigipüksid ja kaunistusega lipsu. Noormees mainis riideid valides, et ta ei soovi välja näha nagu poliiitik, aga kohe, kui ta ülikonna selga tõmbab, võib see juhtuda. Mõtlesimegi siis, et ei hakka minema täitsa klassikalise ülikonna teed, vaid jätame ta riietuse natukene kergemaks ja siis ei ole ka kõik mehed ülikonnas. Jälgin alati, et inimesed oleksid saates erinevates riietes, mitte üksteise kloonid.

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Stefan

Stefan kandis saates igati džässilikku outfiti: tal olid seljas laiemapoolne pintsak ja jalas sirge lõikega püksid. Ajalooline, vanem džäss just sellises riietuses sündiski! Stefanil oli isegi klassikaline lips ees, nii et võib öelda, et selles saates oli ta veidi vanaaegse stiiliga härrasmees.

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Peeter

Peeter kandis saates enda isiklikku ülikonda. Tema teatas kohe alguses, et pole vaja midagi ponnistada ega üle mõelda, kuna soovib kanda enda isiklikku riietust. Saates näebki Peetrit, nagu ta on: mustas ülikonnas, valge triiksärgiga ja sealjuures väga õnnelik!

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Jaagup

Jaagup on selles saates üleni valges ja kannab taas läbipaistvat pluusi – võib öelda, et see on juba tema stiiliks kujunenud. Noormehe pärlitega pluus on õhuline ja mõjub isegi veidi pühalikult. Sinna juurde veel ehted ja juba näebki Jaagup meeletult äge välja! Ja seda mitte klassikaliselt, vaid endale omases popipoisilikus võtmes.

Foto: Mardo Männimägi
Foto: Mardo Männimägi

Jüri

Jüri seljas näeb Kaubamajast pärinevat SCOTCH&SODA elevandiluuvalget velvetülikonda. See on tõeliselt moodne versioon ülikonnast, sest nii kaherealine pintsak kui ka velvet materjalina on moes ja kogu see asi on keeratud veel heledasse, helgesse tooni. Minu arust sobis talle see outfit väga hästi. Sageli lüüakse ülikond lahku, nii et pintsak ja püksid on eri ooperist, mistõttu oli värskendav vaadata Jüri riietust ka täiskomplektis.

Foto: Mardo Männimägi

Eksperdid

Lenna seljas näeb musta BRAND NO.8 kleiti, mis annab edasi mõnusat vana Hollywoodi glamuuri. BRAND NO.8 ümber kaela lõikega kleidid teevad naise keha väga kauniks, mistõttu valisime selle ka Lennale.

Mihkli riietuse pöörasime justkui pea peale - kui tavalisel on must peal ja valge all, on temal vastupidi.

Andrei Zevakini riietus on klassikaline, aga samas twistiga. Triiksärk on ju meestemoe klassika, aga mustrit ei julgeks iga mees selga panna. Teisalt on mummud mustrina üks klassikalisemaid. Andreile valime enamasti nooruslikuma riietuse, mistõttu pole tal ka seekord seljas pintsakut. See läheb tema noorema tüpaažiga hästi kokku.

Foto: Mardo Männimägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles