VÕRDLE ISE Mees abiellus naisega, kes näeb välja täpselt nagu ta tütar

Naine
Copy

Üks isa on sunnitud end kaitsma internetitrollide eest, kes arvavad, et tema naine näeb välja nagu tema tütar. 44-aastane Chris tutvus 28-aastase Savanaga, kui too tuli tema juuksurisalongi tööle. Mehel oli parasjagu lahutus käsil.

Esiti polnud Savana suhtest huvitatud ja Chrisi elu oli lahutuse tagajärjel omamoodi kaoses, nii et nad ei veetnud kuigi palju aega koos. Ajapikku hakkas Chris Savanaga rohkem rääkima ja mõistis, et seal on midagi väga erilist.

Pilt Savanast

Kuna Chrisi tütar Tizzi töötas samuti sealsamas juuksurisalongis, hoidis värske paarike suhet mõnda aega saladuses. Esialgu polnud Tizzi asjast kuigi vaimustunud, kuid nüüd teeb ta koos Savanaga TikToki videoid ega lase end heidutada isa kohta käivatest kommentaaridest.

Pilt Tizzist:

Kommenteerijad juhtisid tähelepanu Savana ja Tizzi sarnasusele. Neil mõlemal on pikad blondid juuksed ja vanusevahet vaid seitse aastat:

«Ma oleksin traumeeritud, kui mu isa abielluks kellegagi, kes näeb välja täpselt nagu mina.»

Savana ja Tizzi koos:

«Kas sa tahad oma tütrega deitida?»

Vaatajaid on kritiseerinud ka paari 16-aastast vanusevahe, mis nii mõnegi meelest on jube, kirjutab LadBible.

Kuigi kommentaarid on valusad, on Chris oma suhtes õnnelik ja ei lase end neist morjendada. «Neil pole oma ajaga midagi paremat teha, nad on ilmselgelt õnnetud oma elus,» ütles ta.

Savana ja Chris:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles