Kate ja Gerry McCann võtsid pärast Julia Wendelli DNA-testi tulemusi esimest korda sõna

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Madeleine McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann
Madeleine McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann Foto: Reuters/Scanpix

Eile selgusid kauaoodatud DNA-testi tulemused, mis kinnitasid, et ennast Madeleine McCanniks arvanud Julia Wendell siiski ei ole kadunud tüdruk. 

21-aastane Julia Wendell ilmus avalikkuse ette veebruaris sensatsioonilise väitega, et ta usub end olevat Madeleine McCann. Eile, 4. aprillil, kinnitati DNA-analüüsi tulemuse põhjal, et Julia ei ole Portugalis kadunud Briti tüdruk. 

LOE JUURDE: TÕDE SELGUNUD 〉 DNA-test paljastas lõpuks, kas Julia Wendell on Madeleine McCann

Selgus, et Julia on kindlasti Poola päritolu. Kuigi veidi on temas ka Leedu, Vene ja Rumeenia verd, ei ole ta kindlasti Briti päritolu ega McCannide perekonnaga seotud. 

Kui Julia oma väidetega maailma tähelepanu keskpunkti ilmus, olid Madeleine'i vanemad nõus DNA-testiga, sest nad soovivad haarata kinni igast lootusekiirest, mis võib aidata nende tütart leida. Meediakära tõttu hoidsid nad vaikset profiili ning ootasid samuti Julia analüüside tulemusi. 

LOE JUURDE: End Madeleine'iks arvanud tüdruk võib olla hoopis ühe teise kadumismüsteeriumi võti

Kui selgus, et tegu ei ole nende tütrega, läksid paljud küsima ametliku Madeleine'i kadumise Facebooki lehele vanemate kommentaare. Neile sooviti palju jõudu ja jaksu, saadeti südamlikke soove ja palveid ning avaldati suurt toetust. Inimlikult huvitas kaasaelajaid ka kuidas Kate ja Gerry ennast pärast seda uudist tunnevad. 

Kate ja Gerry McCanni esindaja vastas saadetud küsimustele ja pärimistele järgnevalt: «Praegu pole midagi teada anda. Kui millalgi tekib vajadus midagi teatada, teeb seda Metropolitani politsei.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles