57-aastane naine: ma ei tule oma arvete maksmisega enam toime

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

57-aastane naine võttis julguse kokku, et jagada oma muret rahateemadel. «Ma kardan, et jään kodutuks, sest ma tulen vaevu ots otsaga kokku ega jaksa üüri maksta,» kirjutab inglanna. Kuigi tegemist on inglannaga, vaevab sama mure ka paljusid meie inimesi.

Naine kirjeldab, et on üksik inimene, mis teeb toimetuleku eriti raskeks. Lisaks kannatab ta terviseprobleemide käes, nagu reumatoidartriit ja osteoporoos.

Hooldajana töötav naine tunnistab, et terviseprobleemide tõttu on tal keeruline oma töökohta säilitada. Veidi parema enesetunde korral suudab ta nädalas käia tööl kahel või kolmel päeval, kuid see on vajamineva sissetuleku jaoks siiski liiga vähe. 

«Olen kulutanud ainsad säästud, mis mul ootamatute kulude katmiseks kogutud oli, kuid nüüd on kõik läinud,» jagab naine südantlõhestavalt. Ta on oma tuleviku pärast väga mures ega tea, kas tal õnnestub kitsikusest kuidagi välja pääseda.

Naisele antakse nõu, et ehk õnnestub tal leida töö, kus tuleb füüsiliselt vähem pingutada ning siis saaks ta rohkem tööpäevi teha, vahendab The Sun. Samuti soovitatakse tal pöörduda kohaliku omavalitsuse poole, kes vajadusel abikäe ulatab. Kolmanda variandina soovitatakse naisel sobivam töökoht otsida sotsiaalmeedia vahendusel – kes teab, milliseid uskumatuid pakkumisi tulla võib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles