FOTOD Modell pikendas oma jalgu 14 cm võrra – selline näeb ta nüüd välja

Naine
Copy

Pikad jalad on paljude naiste unistus. Paljud on valmis oma välimuse nimel kõike tegema. Näiteks lasi Saksamaalt pärit modell oma jalgu pikendada.

31-aastane Theresia Fischer sai tuntuks tänu osalemisele populaarses telesaates «Germany's Next Top Model» («Saksamaa tippmodell» - tõlge) 2019. aastal. Tüdruk polnud aga oma välimusega päris rahul. Peamine probleem oli tema pikkus – 170 cm, mis oli modelli kohta pisut vähe. Theresia unistas olla pikem.

Ta ei lükanud oma unistuse täitumist lõputult edasi. 2016. aastal tehti talle esimene operatsioon jalgade pikendamiseks. Esimesel korral õnnestus talle lisada 8,5 cm. Ja 2022. aastal pikendas ta neid veel 5,5 cm võrra. Kokku kasvas Theresia koguni 14 cm ja nüüd on tema pikkus supermodellile vastav, lausa 184 cm. Modelli jalgade pikkus on nüüd 116 cm.

Maailmarekord on aga endiselt Slovakkia modelli Adriana Sklenaříkovái käes, kelle jalad on 125 cm pikad. Naise kogupikkus on 185 cm ning tema kusjuures operatsioone pole teinud. Kuid Theresia saab nüüd võistelda kaasmaalase Claudia Schifferiga, kes on 180 cm pikk ja tema jalgade pikkuseks on 118 cm.

Claudia Shiffer ja tema lõputult pikad jalad:

Fisher ütleb, et kuigi pärast operatsiooni oli taastumine valulik, siis nüüd on tal kõik paranenud. Naine saab jälle vabalt liikuda ja trenni teha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles