VIDEO ⟩ Ujumisinstruktor: ärge oma lastele seda värvi ujumisriideid mitte mingil juhul ostke

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Ujumisinstruktor ja ema on andnud lapsevanematele karmi hoiatuse selle kohta, kui oluline on valida lastele õiget värvi ujumisriided. Ujumisõpetaja Nikki ütles, et sinised ujumisriided lastele peaksid olema keelatud, sest nad sulanduvad siis veega ühte ja neid on raske märgata.

Ühtlasi tähendab see, et on raske märgata, kui laps on sattunud hätta. 43-sekundilises videos on Nikki tütar sinises ujumisriietuses basseinis, et näidata, kui halvasti teda on seal näha. Sinine trikoo oli tal seljas vaid selle video jaoks.

Nikki soovitas lapsevanematel osta lastele erksates toonides ujumisriided, nagu punane, roosa ja lilla.

@springhill.isr Just dont do it! Why think about which bathing suits for the splash pad? Just buy bright ones!! ☀️☀️ #selfrescue #selfrescueswimming #selfrescueswim #watersafety #drowningpreventionawareness #springhillisd ♬ original sound - Spring Hill ISR Nikki Scarnati

Tema soovitus pälvis internetis palju tähelepanu. Kommentaarides jagasid teised lapsevanemad oma arvamust.

«See on väga õige. Nad ei peaks üldse tegema siniseid ujumisriideid.»

«Hull värk, ma poleks selle peale ise kunagi tulnud.»

«Olen endine vetelpäästja ja see on täiesti õige! Igasugust sinist tooni on raske näha nagu ka igasugust pastelset heledat värvi üldiselt.»

Kuid kõik ei pidanud hoiatust vajalikuks:

«Ma näen last videos selgelt. Ma ei lasegi oma tütart ilma minuta vette või vee lähedusse.»

«Teda ei ole ju üldse raske näha? Tema pea paistab veest välja ja ta vehib kätega. Miks on vanemad tänapäeval nii dramaatilised?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles