PROOVI JÄRELE ⟩ Kui toimid nii, siis lõhnad terve päeva suurepäraselt

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Lõhnaõli kasutamine on individuaalne. Mõni kannab sama parfüümi aastakümneid, teised sobitavad lõhna hetkemeeleoluga ja kolmandad on kollektsionäärid, kes katsetavad pea iga uut lõhna, mis turule jõuab.

Sõltumata sellest, kuidas sa oma parfüümi eelistad, oled tõenäoliselt tuttav nende kihiti pihustamisega. Lõhnaekspert Carina Chaz jagab näpunäiteid, kuidas seda edukalt teha. Allpool on kirjas kolm nõuannet.

1. Reegleid pole

«Lõhna kasutamine kihiti on suurepärane viis, et lõhnata isikupäraselt,» ütles Chaz. Nii et kui kardad midagi valesti teha, siis pea meeles, et igaühe lõhn on isiklik ja ainulaadne. Kasuta kaht või kolme lõhna, mis sulle meeldivad ja mis sobivad sinu meelest kokku.

2. Alusta kergemate lõhnadega

«Lõhnade kihiti kandmisel soovitan alati alustada kergema lõhnaga ja lõpetada tugevamaga,» ütles Chaz. Kui sul on kombeks kanda üht lõhna pidulikel puhkudel ja teist igapäevaselt, siis alusta teisest.

3. Pane tähele oma lemmikkooslusi

Kuigi tegelikult ei ole mingeid reegleid, on mõned kombinatsioonid nagu kokku loodud – näiteks vanilje ja tsitrusviljad, ütles Chaz. Sa võid lugeda oma lemmiklõhnade etikette, et teada saada, mida sa ise eelistad. Armastad sa näiteks vürtsikaid lillelõhnu? Või sooja muskust? Nii saad leiutada enda meelissegud, kirjutab Mindbodygreen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles