VEEL JÕUAD ⟩ Parimad vähelevinud aprillivembud, millega täna oma lähedasi haneks tõmmata

Naine
Copy
Aprill!
Aprill! Foto: Shutterstock

1. aprill on suurepärane võimalus pisut enam nalja teha ja oma lähedastele süütuid pahandusi pusida. Naer on terviseks ja pikendab eluiga! 

Aastakümnete pikkune traditsioon on 1. aprillil oma lähedaste, kolleegide ja pereliikmetega üksteisele kahjutuid nalju korraldada. Toome siin teieni mõned vähemlevinud tembud, millega lähedasi ehmatada. 

1. Külmutatud hommikusöök

Pane kausikesse valmis helbed või müsli. vala peale piim, suru kaussi poolenisti ka lusikas ja kogu see ports supsti sügavkülma. Ohvrile seda serveerides peaks mõistmatu esmapilk garanteeritud olema. 

2. Vaheta säilituspurkide sisu 

Panegi hommikuhelveste või kohvipuru asemele üheks päevaks riis, pasta või miks mitte kergkruus. 

3. Kirjuta, aga ära samas kirjuta 

Postita kellelgi kolme punkti liigutav gifi. Selle saaja jääb arvata, et trükid talle teadet ja jääb ekraani vaadates ootele. Kirja ootele, mida ei tulegi. 

4. Ämbliku siluetid 

Lõika paberist välja ämbliku kujutis ja kleebi see lambivarju siseküljele. Tuld põlema pannes jääb mulje nagu valgusvihus roniks hiidämblik. Võib asendada ka näiteks prussakaga, aga ärge tehke sellist nalja neile, kes ämblikke päriselt kardavad. Hirm ei ole naljakas! 

5. Värviline vesi

Kui sul on kodus toiduvärve, määri seda köögi või vannitoa kraanitila alla, täpselt sinna, kust vesi välja tuleb. See värvib kraanist välja voolava vee ära ja kutsub pahaaimamatule ohvrile kergemat sorti hämmingu.

6. Mis kell on? 

Keera kõik kodus olevad kellad mõni tund ette, aga nii, et need siiski sama aega näitaksid. Segadus on garanteeritud! 

7. Mõranenud arvutiekraan 

Kui su pereliige töötab parasjagu kodus, lae alla pilt mõranenud ekraanist ja määrake see tema sülearvuti ekraanisäästjaks. Muuda kindlasti sätteid nii, et ekraanisäästja aktiveeruks väga lühikese aja (nt 30 sekundi) pärast. Kui ta tõuseb püsti, et tualetti minna või tassike kosutavat teed keeta, näeb ta tagasi arvuti juurde naastes salapärast «katkist» ekraani.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles