HEA TEADA Lollikindel nipp, et küünelakk kuivaks käbedalt ära

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Koduse maniküüri puhul on tüütu see, et hoolimata piinlikust ettevaatlikkusest, kipub lakk enne kuivamist kuhugi pihta minema. Sageli on nii, et päevatoimetused tehtud, lakid küüned ära, heidad magama ja hommikul on padjamuster küüntel, ehkki enda arvates lasid küüntel kuivada. Mida teha?

On olemas üks trikk, mis kiirendab laki kuivamist. Seda on ka väga lihtne teha, sest vahendid on igas kodus olemas. Kasta oma küüned külma vette! Lihtsalt täida kauss, kasta küüned sisse ja oota kolm kuni viis minutit – võid ka rohkem, kui sul on aega. Võid isegi lisada paar jääkuubikut, et muuta temperatuur jahedamaks. Külm vesi aitab lakil kiiremini kuivada.

Siiski ole ettevaatlik käte kuivatamisega, kui oled need veest välja võtnud. Kui kuivatad käsi rätikusse agressiivselt, siis paraku jätab see küüntele jäljed. Selle asemel raputa käsi ja kuivata ettevaatlikult peopesad.

Veel viise, kuidas küünelakki kiiremini kuivatada

Kui soovid võimalikult kiiresti küüned kuivatada, alusta küünelakist. Turul on palju küünelakke, mis lubavad, et kuivavad kiiresti. Samuti peab küünelakk olema värske. Vana lakk võib pakseneda ning seetõttu kuivab terve igaviku.

Kanna peale õhuke lakikiht, lase sel kuivada ja seejärel kanna peale teine kiht. Nii ei jää õhumulle ja lakk kuivab nibinal-nabinal, kirjutab thelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles