KELLE MOODI TA ON? Kuulsa modelli teisik: ma olen talle tänu võlgu

Naine
Copy

25-aastane ameeriklanna paljastab, milline on elu, kui sa näed välja nagu kuulsuse kaksikõde. Reilly Harrison kuuleb pidevalt märkusi, et ta näeb välja nagu Briti modell Cara Delevingne.

Harrison võtab seda komplimendina ja ütleb, et armastab enda ja Delevingne’i tugevaid kulme. «Ma olen talle tänu võlgu. Suured kulmud olid äkki lahedad,» ütles Harrison. «Tänu tema modellikarjäärile oli mul koolis parem.»

Andmeanalüütikuna töötav Harrison tõdeb aga, et see polegi vaid üks lõbu ja pillerkaar. «Ma olen suuremate tissidega Cara Delevingne. Ma olen nagu tema Ameerika õde või nõbu,» sõnas ta. «Inimesed tulevad kogu aeg minu juurde ja ütlevad, et ma näen välja nagu tema. Ma olen meelitatud, aga see ärritab mind, kui ma üritan meestega tutvuda.»

Ta ütles, et mehed alustavad tutvumisäpis vestlust sageli selle märkusega. Harrisonile ei meeldi see aga teps mitte. «Ma panen meestele kohe «unmatch», kui nad seda repliiki kasutavad.»

Harrison on Delevingne’iga nii sarnane, et inimesed on soovitanud tal teha DNA-testi. Mitte vaid nägu ja kulmud pole nagu Briti modellil, vaid ka maneerid. «Minu nägu liigub sarnaselt. Meil on ühesugune suu kuju. Me liigume samamoodi.»

LOE KA: Cara Delevingne avameelselt alkoholismist: esimest korda põdesin pohmelli seitsmeaastaselt

Mis puutub tema kulmudesse, siis Harrison ütles, et need on loomulikud ja ta laseb neid kaks korda aastas trimmida. Nooremana ta häbenes oma kulme ja soovis neid kitsamaks vahatada. Kui aga Delevingne tegi julged kulmud populaarseks, oli Harrison rõõmus, et ta oli jätnud oma kulmud rahule, kirjutab LadBible.

Harrison avaldas, et pole oma teisikut kunagi päriselus näinud. «Oleks lahe Caraga silmast silma kohtuda,» ütles ta. «Ma olen olemas, kui tal on kunagi vaja kehadublanti.»

Võrdluseks Cara Delevingne:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles