29-aastane naine läks tagasi keskkooli, kuid sellest sündis paks pahandus

Naine
Copy

Lõuna-Koreast pärit 29-aastane Hyejeong Shin sattus seadusega pahuksisse, kui ta esitas võltsdokumente, et end keskkooli registreerida. Naise advokaat väidab, et Shin tundis end üksildasena ja igatses sõpradega veedetud koolipäevi.

Shin kolis 16-aastaselt Ameerikasse, et käia erainternaatkoolis. Seejärel läks ta ülikooli ning pärast selle lõpetamist 2019. aastal on tal olnud raskusi uute sõprade leidmisel. Nii kirjutas ta end jaanuaris sisse New Jerseys asuvasse keskkooli, kasutades võltsitud sünnitunnistust. Ta oli neli päeva koolis käinud, kui ta tabati.

Tema advokaat kinnitab, et tal ei olnud keskkooli registreerudes halbu kavatsusi, vaid ta soovis lihtsalt naasta turvalisse ja sõbralikku keskkonda, mida ta armastusega meenutab. Shin arreteeriti jaanuaris ja sel nädalal toimunud kohtuistungil keeldus ta tunnistamast end süüdi võltsitud dokumendi esitamises, sest otsib võimalust süüdistuse tühistamiseks.

Saatis õpilastele sõnumeid

Õpilasi, kes temaga lühikese kooliaja jooksul suhtlesid, on hoiatatud, et nad ei tohiks temaga kontakteeruda. Ametiasutused väidavad, et Shin oli vahetanud telefoninumbreid mõne õpilasega, kes olid aidanud tal koolis orienteeruda, ning mõnele neist oli ta saatnud sõnumeid ka siis, kui ta oli juba vahele jäänud.

Kui uudis koolis ringi kondavast 29-aastasest Shinist ilmnes, olid nii õpilased kui ka nende vanemad ilmselgelt mures. Koolidirektor kinnitas avalduses, et enamik Shini neljast koolipäevast koosnes kohtumistest nõustajatega, kes püüdsid tema kohta rohkem teada saada. Just nemad paljastasidki naise kavaluse ja tegelesid olukorraga kiiresti. Direktor lisas, et piirkond vaatab üle ka kooli registreerimise protsessi, et edaspidi paremini tuvastada valedokumente. Shin peab uuesti kohtusse minema käesoleva aasta mais, kirjutab UniLad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles