Naine: sõbra sõnul rikkusin ma tema pulmad, kuid ma isegi ei teadnud, et ta abiellub

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuidas saab sõbra pulma ära rikkuda, kui sa isegi ei tea, et su sõber abiellub? Ilmselt on see võimalik, sest just nii juhtus naisega, kellest me allpool kirjutame.

Naise sõnul süüdistas tema sõber teda pulma rikkumises, kuigi tal polnud pulmade toimumisest aimugi, vahendab Mirror.

Kõik sai alguse sellest, et naine oli saanud sõbralt kutse tulla puhkama Texase lõunaranniku lähedal asuvale South Padre saarele. Sõber kavatses seal peo pidada, kus ta lootis, et naine kannab teatud tüüpi riietust. Naisele aga ei meeldinud riietus, mis talle ette kirjutati, ning ta lahendas asja endale sobivalt.

Kuna naine oli just sünnitanud, ei tahtnud ta kanda musta liibuvat pitskleiti, mida sõbranna palus. Naine pani peole selga hoopis avarama lõikega valge pitskleidi, mis sobis talle paremini.

Naine sai peole saabudes teada, et tegemist oli tõepoolest üllatuspulmaga. Valge on tavaliselt pruutkleidi värv ja nüüd oli naine riietatud samuti valgesse. Pruut vihastas selle pärast oma sõbranna peale ja tema sõnul oli sõbranna tema pulmad selle riidevalikuga ära rikkunud.

Naisel polnud aimugi, et ta läheb pulma. Pruut polnud sõbrale pulmadest rääkinud, sest tahtis lähedastele üllatuspeo korraldada. Naine oli sageli ärgitanud sõpra soojale maale põgenema ja seal abielluma. Sellegipoolest ei saanud ta aru, et see oligi nüüd täpselt see, millest jutt käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles