10 kilo juurde võtnud naine: tunnen end paremini ja mu juuksed on paksemad

Naine
Copy

Oleme harjunud mõtlema, et kaalulangus on just see, mis peaks parema enesetunde tooma. Üks naine avaldas aga, et tunneb end hoopis pärast kaalutõusu hulga paremini, sest ta on enesekindlam ja ka juuksed on paksemad.

Liz on Instagramis tuntud oma fitnessi-nõuannete jagamise poolest. Hiljuti avaldas ta, kuidas kaalutõus tegi tema elu mitmel moel paremaks. Hiljutises postituses jagas Liz endast kaht pilti kõrvuti, et näidata oma edusamme.

Üks pilt oli aastast 2021, mil ta oli kümme kilo kergem, ja teine näitas, milline ta näeb välja nüüd. Ta ütles, et on tugevam kui kunagi varem ning ka tema suhe toiduga on elutervem kui eales varem.

«Ma pole kunagi olnud enesekindlam kui praegu. Minu mõtteviis elu ja selle kohta, mis on oluline, on täielikult muutunud. Minu juuksed on paksemad. Mul on rohkem energiat. Ma söön rohkem kui kunagi varem. Kas sel teel on olnud ka halbu päevi? Jah, muidugi. Ükski fitnessi teekond ei ole lineaarne. On häid päevi ja on halbu päevi, kuid suund on tähtsam kui kiirus, nii et jätkake.»

Inimesed ütlevad, et ta näeb hämmastav välja, ja tänavad teda ka selle eest, et ta oma teekonda jagab:

«Nii uhke su üle. Oluline on oma edusammude üle mõtiskleda.»

«Sa näed hullult hea välja.»

«Suurepärane töö. Väga inspireeriv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles