VIDEO Beebimonitori kaamera jäädvustas midagi, mis tekitas emas õudust

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

USA-st pärit ema šokeeris miljoneid inimesi, kui jagas sotsiaalmeedias hirmutavat kaadrit, mille beebimonitor tema väikese lapse toas salvestas, vahendab honey.nine

Ashley Meredith oli selle aasta jaanuaris oma perega õhtusöögil, kui sai oma beebimonitorilt telefoni teate. Kõrgtehnoloogiline monitor jälgib lapse toas toimuvat ja saadab kohe lapsevanema telefoni pildid, kui kaamera lapse ruumis liikumist või nägusid tuvastab. Naine selgitab, et beebimonitori pildid tuvastavad lapse näo, liigutused ja heli, selleks, et ema saaks olla kindel, et lapsega on kõik hästi.

Ühe õhtul sai naine oma telefoni teavituse, et lapse toas olev kaamera märkas liikumist ja tuvastas näo. Üsna tavalise sõnumi tegi hirmuäratavaks aga asjaolu, et laps ja ka kõik teised pereliikmed olid naisega samal ajal ühes toas.

«Loomulikult läks mu mõte kohe sellele, et mu majas on keegi võõras,» sõnab naine. Ashley soovis oma paanikat vähendada ja monitori tehtud pilte vaadata, kuid pildi peal nähtu šokeeris naist veelgi. Naine oli pildist suures segaduses, kuid nägi selgelt, et mustvalgel pildil oli väikese lapse nägu.

@ashleymeredith1529 Any ideas on what this is?! Glitch or something else...#greenscreen #tiktokover30 #horrortok #scary #paranormalactivity #paranormaltiktok #fyp #ghostface #advice ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Ashley kinnitab, et pildil nähtud lapse nägu pole kindlasti tema enda lapse oma ja ta ei suuda selgitada, kuidas beebimonitor sellise pildi tegi. Naise jutu järgi lisab õudust ka fakt, et kahtlase näoga video on ainus, mida monitor taasesitada ei luba.

Murelik ema on juhtunust ehmunud ja tunnistab, et see teeb teda väga rahutuks. Naine jagas oma lugu TikTokis ning küsis inimestelt arvamusi, kuidas võiks piltidel olevat nägu seletada. Paljud inimesed on samuti hirmul ja palusid naisel neid loo edasiste arengutega kursis hoida. Mitmed kommenteerijad arvasid, et pere peaks pöörduma politsei poole.

Paljud kommentaare jätnud inimesed pakkusid, et ehk on lapse toas mõni nukk, mis kaamerasse paistis. Siiski ei põhjenda see kaamera poolt tuvastatud näo liikumist. Naine jagas, et tegemist võib tõesti olla paranormaalse nähtusega, sest nad kolisid uude majja vaid paar kuud tagasi ja seetõttu ei tea nad maja ajaloost kuigi palju. Realistlikumalt lähenevad inimesed on aga pakkunud, et äkki on keegi monitori sisse häkkinud või on lapse toas mõni pakend, millel on pilt lapse näost.

Pärast esialgse video postitamist, on naine oma jälgijatele jaganud loo uusi arenguid. Ashley kasutas fotovõimenduse programmi, et hägust pilti teravamaks muuta. Programm muutis uduse pildi selgemaks ja paljastas foto hirmutava välimusega beebist, kes ilmselgelt pole naise enda laps.

@ashleymeredith1529 Replying to @astroblobmom27 i did AI photo enhancers and this is what I got. it is a no for me. #spooky #paranormal #fyp #greenscreen ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Veel ühes avaldatud klipis rääkis naine, et on näinud vaeva, et õppida rohkem maja ajaloo kohta ja mitmeid teooriaid ümber lükata. Siiani on hirmus pilt aga jäänud saladuseks ja naine ei oska veidrat juhtumit kuidagi selgitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles