RIPUTAGE RÕDULE ⟩ Kuningakoja biograaf tegi Harry ja Meghani poja kohta julma ja kohatu nalja (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Meghan ja Harry poeg Archiega 2019. aastal
Meghan ja Harry poeg Archiega 2019. aastal Foto: Reuters/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle'i fännid on ärritusest oimetud, sest kuninglik ekspert tegi väikese Archie kohta väga kohatu nalja.

Robert Jobson tegi ettepaneku, et kolmeaastane prints Archie tuleks kuningas Charlesi kroonimise ajal mais riputada Buckinghami palee rõdu kohale. Mees vihjas 2002. aastal toimunud vahejuhtumile, kui Michael Jackson riputas Berliinis oma poja hotelli viienda korruse rõdult tänava kohale. 

Jackson, kelle sõnul oli tegu süütu naljaga, sattus ülemaailmse pahameeletormi kätte ja pidi oma teo pärast avalikult vabandama. Ta ise selgitas oma tegu nii: «Tahtsin lihtsalt veidi elevust tekitada, ma ei seaks iial oma laste elu ohtu.» 

Selle aasta 6. mail on Ühendkuningriigis kuningas Charles III kroonimispidustused. Kuid sel päeval on perekonnas veel üks tähtpäev - Harry ja Meghani poeg Archie saab nelja aastaseks. Traditsioonide kohaselt koguneb kuningapere rongkäigu vaatamiseks palee rõdule. 

Sellele sündmusele viidates tegi Jobson nalja, et Charles puhub tordilt Archie sünnipäevaküünlad ära ja: «Siis hoiaksid nad Archiet nagu hoidis Michael Jackson oma last üle rõduääre.» 

Sotsiaalmeedia lõi seejärel pahameelest kihama, sest Meghani ja Harry fännid peavad seda nalja maitsetuks, julmaks ja kohatuks. Muusik Stella Parton nimetas seda märkust nõmedaks. «Milline kuri inimene niimoodi ütleb...» 

Arvatakse, et Sussexi hertsog ja hertsoginna on kroonimispeo külaliste nimekirjas, kuigi pole selge, kas nemad ja nende lapsed Archie ja Lilibet osalevad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles