Reese Witherspoon teatas kurva uudise oma abielu kohta: palume privaatsust (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Jim Toth ja Reese Witherspoon
Jim Toth ja Reese Witherspoon Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Näitlejanna Reese Witherspoon teatas sotsiaalmeedias, et lahutab oma 12 aastat kestnud abielu Jim Tothiga. 

Näitlejanna Reese Witherspoon avaldas oma Instagrami kontol kurva uudise, et tema ja Jim Tothi abielu on lõppenud. 

«Oleme oma otsust pikalt kaalunud ja tegime otsuse oma abielu lahutada. Meil on koos olnud suurepärased aastad ja liigume edasi eraldi, kuid sügava armastuse, austuse, ja vastastikuse lugupidamisega kõige suhtes, mida koos loonud oleme.»

Reese mainis ka, et nende suurim prioriteet on nende ühine poeg ja kogu perekond. «Sellised asjad pole kunagi kerged ja on äärmiselt isiklikud,» ütles näitlejanna. Ta palus südamest, et inimesed austaksid perekonna privaatsust ja annaksid neile rahu. 

Reese ja Jim Toth kohtusid esmakordselt 2010. aasta jaanuaris ühel peol, veidi aega pärast seda, kui Wihterspoon oli Jake Gyllenhaalist lahku läinud. 26. märtsil 2011. aastal sõlmisid Reese ja Jim Californias Ojai linnas oma abielu. Neil on üks ühine poeg, Tennessee James.

Paari 11. pulma-aastapäeva puhul jagas Reese Instagramile fotoseeriat endast ja Tothist, lisades piltide pealkirjaks: «Rõõmsat aastapäeva, JT! 11 aastat seiklusi, armastust ja naeru. Mul on nii vedanud, et saan seda imelist elu sinuga jagada.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles