Moedisainer Marilin Sikkali arvates tuleb kevad väga värviline, pehme ja praktiline. Tema sõnul on inimeste elustiil pärast koroona-aastaid ja sõja algust palju muutunud ning riietus peab sellega sammu pidama. «Ei midagi ahistavat, pigistavat ja piiravat enam – uue aja rõivaid pole seljas tundagi!» Marilin Sikkal ja Katta Grüner näitasid ühise moeetendusega, milline mood muutunud elustiili toetab.

«Me teeme paljusid asju hoopis teistmoodi kui enne.» Ka futuroloogid küsivad just moeinimeste käest, millises suunas maailm liigub. Kuidas täna õnnelik olla, vananemisele vaadata, kohtuda ja kultuuri nautida? See käib sootuks teisiti kui varem! 

Katta Grüneri ja Marilin Sikkali moeetendus, kus esitleti muutunud elustiiliga sobivat moodi,  toimus Tauno Kangro skulptuuristuudios Women’s Clubi traditsioonilisel kunsti ja ilu peol. Ürituse korraldas Art@Grünerland. 

Siin on moedisainer Marilin Sikkali seitse tähelepanekut: «See, mis varem tehti – läheme kohvikusse peputama, istume ja joome veini –, ei ole enam moes! Uus trend on aktiivsed kohtumised...» 

Vaata suurt värviküllast galeriid inspireerivast kunsti ja ilu peost.

Kommentaarid
Copy