FOTOD ⟩ 3 popimat bikiinitrendi sel suvel: kas kannaksid?

Naine
Copy
Postimees Naine kollaaž.
Postimees Naine kollaaž. Foto: Kuvatõmmised Instagramist

Kui soovid sel suvel eriti stiilne välja näha, peaksid hooaja kaunimad bikiinid hankima juba aegsasti enne suve. Vaata alt piltidelt, mis tänavu moes on.

Paljud on oma suvepuhkuse kuupäevad juba paika planeerinud ja unistavad rannas või koduaias päevitamisest. Millised bikiinid on sel suvel populaarsed?

Vogue'i ja Who What Weari andmetel on sel suvel kõige värskemate rannabikiinide stiilide hulgas palju valikut. Moes on nii minimalistidele sobivad lõiked kui ka sellised, kes otsivad midagi erilisemat. 

Alt leiad 3 bikiinitrendi, mis on 20203. aasta suvel moes.

Ühe õla bikiinid

See mudel on juba tuttavam vaatepilt ujumistrikoode seas ja nüüd on ta saabunud ka bikiinimoodi. Selliseid lõikeid saab hästi kombineerida ka seelikuga.

Bandeau-bikiinid

Rootsi suunamudija Kenza Zouiten puhkas märtsi alguses imelises rannariietuses: heegeldatud rannariided on selle suve mood oma parimal moel.

Nöörid, nöörid, nöörid

Nööridega bikiinid on üks suve absoluutseid ujumistrende. Need sobivad eriti hästi minimalistliku moe austajatele ja neile, kes püüavad päevitusrante vältida. Ühe asjaga tasub aga ettevaatlik olla: pane tähele, millisest nöörist sa tõmbad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles