Chris Hemsworth tekitas fännides pettumust, sest tutvustas pere veidrat traditsiooni

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Elsa Pataky ja Chris Hemsworth
Elsa Pataky ja Chris Hemsworth Foto: Chris Pizzello / AP

Tuntud filmistaar Chris Hemsworth ja tema naine Elsa Pataky said pärast oma kaksikute sünnipäeva tähistamist suure pahameele osalisteks, sest käitusid peol ebatraditsiooniliselt.

Hemsworth postitas esmaspäeval oma Instagrami kontole üles foto, millelt paistab, et pere tähistab uhkelt kaksikute Sasha ja Tristani üheksandat sünnipäeva. Pildile on aga jäänud veider stseen, mis vallandas suure arutelu lapsevanemaks olemise ja sünnipäeva traditsioonide üle, vahendab Tyla

Pildile jäi olukord, kus kolme lapse ema Elsa lõi ühe oma poja pea sünnipäevatordi sisse, samal ajal kui Chris seda naeratusega pealt vaatas. Pildi alla kirjutas mees poegadele sünnipäevasoovid ning lisas, et nende kodus saab ainult siis kooki süüa, kui ema selle näkku lööb.

Tuhanded inimesed on pärast pildi postitamist tordi teema sõna võtnud ning vaidlevad siiani mehe postituse kommentaarides selle üle, kas pere traditsioon on lõbus või tuleks pigem ära unustada. Paljud arvavad, et selline traditsioon on naeruväärne ja selles ei leidu midagi naljakat. Lisaks kirjutati, et vanemate käitumine on laste suhtes lausa vägivaldne.

Tulised fännid aga kaitsevad pere tegu ja kirjutavad, et tegemist on lihtsalt toreda perekondliku traditsiooniga. Hemsworthi kiidetakse, et ta on loonud lastele naljaka mälestuse, mida ka täiskasvanuna saab meenutada. Mehe käitumist peavad toetajad mänguks, mida üheksa-aastased lapsed kindlasti naudivad ning suur osa kommenteerijatest arvavad, et mees on väga hea ja uhke isa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles