Mees röövis naise ja lukustas ta kaheks kuuks kappi

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

USA Tennessee osariigis Dyersburgi linnas leidis aset õõvastav juhtum, kus mees hoidis oma armukest kaks kuud kapis vangistuses, kirjutab The Independent.

Mees röövis oma 40-aastase kallima ja lukustas ta kappi. Kogu selle aja varustas röövija ohvrit piiratud koguses toiduga ega lasknud tal tualetti minna. Ta lukustas riidekapi trosslukuga ja lubas naisel vangistuskohast lahkuda vaid üheks tunniks päevas.

Naisel õnnestus põgeneda alles kaks kuud hiljem. Vabanedes astus ta tänaval mööduja juurde ja rääkis talle toimunud röövimisest. Mees tegi politseile väljakutse ja rääkis, mida naine talle jaganud oli. 

Sündmuskohale saabunud politsei leidis ohvri, kes peitis end lähedal asuval ehitusplatsil. Korrakaitsjad leidsid ka tühja maja, kus naist kinni hoiti. Nad leidsid eluruumist väljaheited, nagu kannatanu kirjeldas.

Ohvril olid näohaavad ja ta kaalus alla 45 kilogrammi. Kannatanu viidi haiglasse, kus arstid ta pärast arstiabi andmist välja lasid.

Naise sõnul oli röövijaks 30-aastane Brenton Bell, ja rõhutas, et neil oli minevikus suhe. Korrakaitsjad pidasid mehe kinni ning juhtunut uuritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles