ÜLLATAV See maius aitab luksumisest vabaneda

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mis võiks olla tüütum kui luksumine, mis ei taha kuidagi lõppeda? Küllap teab igaüks seda tunnet, kui oled juba kõike proovinud, kuid luksumine jätkub ja jätkub... Mida siis ette võtta?

Kõige hullem on muidugi see, kui oled sellises kohas, kus peaksid tõesti võimalikult vaikselt olema, näiteks kinos, teatris või loengus, ning siis hakkab ootamatult pihta luksumine.

Loe ka: Lisa klaasile veele seda ning su kehakaal hakkab imeväel langema

Selle vastu on palju levinud ja laialt tuntud meetodeid. Luksumise lõpetab väidetavalt näiteks see, kui luksujat ehmatada. Samuti aitab luksumisest vabaneda vee joomine või leiva söömine. Aga kust leiaks järsku inimese, kes nõustuks ja suudaks luksuvat inimest üldse ehmatada?

Räägitakse, et luksumisest vabanemiseks on veel üks oluliselt meeldivam viis. Kas oled kunagi mõelnud, et mõni maius võiks luksumise peatada?

Nimelt on Nutella suurepärane viis, kuidas tüütust luksumisest lahti saada. Selleks pane teelusikatäis Nutellat keelele ja lase sellel aeglaselt suus sulada.

Väidetavalt on see hea nipp luksumisest vabanemiseks. On ütlematagi selge, et tõenäoliselt rõõmustab enamik meist järgmisel korral, kui luksumine tabab, sest see «ravim» kõlab nii ahvatlevalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles