Mehe eest suurt lotovõitu varjanud naine tegi midagi ootamatut

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Taist pärit mees süüdistab oma kallimat selles, et ta varjas tema eest suurt lotovõitu ja lahkus priske rahanoosiga teise mehe juurde.

Narin ja Chavivan elasid tsiviilabielus 20 aastat, neil on kolm tütart. 2014. aastal lahkus perekond Lõuna-Koreasse tööle, et tasuda kahe miljoni baadi (umbes 54 517 euro) suurune võlg. Seejärel naasis 43-aastane Chavivan Taisse laste eest hoolitsema, samal ajal kui tema abikaasa jätkas välismaal töötamist.

Ühel päeval ütlesid tütred isale, et Chavivan võitis loteriiga 12 miljonit baati (328 299 eurot). Sellest teada saades püüdis mees naisega ühendust võtta, kuid naine eiras tema kõnesid. Siis sõitis mees tagasi Taisse, et naisega isiklikult rääkida, ja avastas, et tema kallim oli veidi enne seda teise mehega abiellunud.

«Olin šokis ega teadnud, mida teha. Olen pettunud. Ma ei oodanud, et mu naine pärast 20 aastat kestnud abielu minuga nii teeb,» sõnas ta. Mehe sõnul jäi tema pangakontole vaid 60 000 baati (1641 eurot), kuna ta kandis iga kuu Chavivanile raha.

Tailane pöördus advokaadi poole ja kavatseb kohtus tõestada oma õigust osale võidust. Ta rõhutas, et sugulased ja sõbrad teadsid tema suhtest Chavivaniga, kuigi ametlikku abielutunnistust neil polnud.

Naine eitab süüdistusi ja esitas Narini vastu kaebuse, süüdistades teda laimamises. Chavivan väidab, et mõni aasta tagasi katkestas mees ise temaga telefoni teel suhted ja näiteks nende naabrid teadsid sellest.

Naine ütles ka, et mehe väited, nagu ta oleks perele iga kuu 27 000 – 30 000 baati kandnud, ei vasta tõele. Väidetavalt said tema tütred kuus vaid 3000–4000 baati (82–109 eurot), kirjutab Asia One.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles