HIRMUTAVAD PILDID ⟩ Aastane poiss sattus pealtnäha ohutu kodumasina tõttu operatsioonile

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ahastuses ema hoiatab sotsiaalmeedias teisi lapsevanemaid, et nad hoiaksid oma lapsi pesumasinatest eemal, sest pealtnäha ohutu kodumasin tekitas tema pojale eluohtlikke lõikehaavu, vahendab 9Honey.

Suurbritanniast pärit Tory Johnston jagab oma Facebooki lehel hirmutavat lugu oma 14-kuuse poja Marleyga juhtunud õnnetusest. Johnston räägib, et valmistas ühel õhtul kodus õhtusööki, kui tema poeg istus töötava pesumasina ees ning vaatas läbi klaasi, kuidas pesu masinas keerleb. See on üks Marley lemmiktegevusi ning seetõttu ei arvanud naine midagi halba ja lasi rahulikult pojal masina ees olla.

Järsku kuulis naine tugevat pauku ja ta pööras poja poole, et näha, mis juhtus. Pesumasina klaas oli suure hooga purunenud ja teravad klaasikillud olid lennanud Marleyle nii näkku kui ka kätele. Väikese poisi haavad olid nii sügavad, et kui naine lapsega haiglasse jõudis, vajas poeg operatsiooni.

Johnston jagas hirmutavast juhtumist ka detailseid pilte, et hoiatada teisi vanemaid. Fotodelt on näha, et pesumasina klaasuks on täielikult kildudeks purunenud ja lapse nägu on verega kaetud. Naine sõnab, et olukord oli niivõrd ohtlik, et raskemal juhul oleks võinud tema poeg surra. Postitust on nüüdseks jagatud üle 33 000 korra ja murelikud vanemad levitavad pilte, et midagi sarnast enam ei juhtuks.

Mõned tunnid pärast õnnetust jagas naine aga taas lapsest pilte ning kinnitas, et Marley paraneb. Samuti sõnas ta, et poeg üllatas oma vaprusega haiglas kõiki arste.

Kuigi pesumasinad ei tundu olevat lastele ilmselge oht, leiti 2003. aastal USAs tehtud uuringus, et ka pesumasin võib olla inimestele ohtlik. Uuringust selgus, et pesumasinad tekitavad aastas ligikaudu 2388 suuremat vigastust ja umbes 128 korral on vajalik ka haiglaravi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles