VAATA VIDEOT ⟩ Armukade mees tungis mustkunstnikule keset etendust kallale

Naine
Copy

Austraalia mustkunstnik Ben Murphy langes eelmisel nädalal kruiisilaeval esinedes rünnaku ohvriks. Tige mees ründas teda keset etendust, sest talle tundus, et mustkunstnik flirdib tema naisega.

Murphy oli kutsunud kruiisilaeva lavale ühe vabatahtliku, kelle peal paari trikki näidata. Videost on näha hetke, kui mustkunstnik ja vabatahtlik naine istuvad kõrvuti lavaserval, mõlemal mängukaart huulte vahel. Seejärel jagavad nad kerget koomilist suudlust, kasutades selleks huulte vahele pigistatud mängukaarte, enne kui vabatahtliku mees tõukab Murphy pikali.

Naine püüdis oma partnerit rahustada ja publik ahhetas üksmeelselt. Publiku filmitud kaadrid on sellest ajast peale tiirelnud sotsiaalmeedias, kusjuures Murphy ise laadis nii oma Instagrami kui ka TikToki kontodele hulga postitusi rünnaku kohta.

Paljud inimesed sotsiaalmeedias on pakkunud mustkunstnikule kiitust ja toetust:

«Ma loodan, et sa annad juhtunust politseisse teada ja ta saab süüdistuse rünnaku eest. See on tõesti vastik käitumine.»

«Ta RÜNDAS sind tunnistajatest koosneva publiku ees.»

«Teda oleks pidanud saatma kajutisse oma asjade järele ning ta järgmises sihtkohas välja laskma. See kruiisiliin peaks talle eluaegse keelu peale panema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles