VIDEO ⟩ Paari julge tegevus hotelliaknal pani liikluse tipptunnil seisma

Naine
Copy
Paari tegevust märkasid sajad inimesed.
Paari tegevust märkasid sajad inimesed. Foto: Kuvatõmmis videost

Hispaanias Madridis ühel kõige käidavamal tänaval asuvas hotellis õnnestus armurõõme nautinud paarikesel tähelepanu tõmmata selliselt, et kogu rahvas tardus neid jälgima.

Paarike meelitas enesele teadmata kohale tohutu rahvahulga, kui turistid ja kohalikud elanikud sattusid peale nende tegevusele, mis läbi esimesel korrusel asuva hotelliakna kumas.

Paari nähti Madridi ühe elavama liiklusega tänava Gran Via neljatärnihotellis ning nende tegevus ei jäänud möödujatele märkamata.

Inimesed tulid jalgrataste pealt maha, autod seiskusid ning rahvas jäi suu ammuli vaatama, mis toimub. Kohalolijad ütlesid, et kuum vaatemäng tõstis hüppeliselt õhutemperatuuri väljas.

«Keegi ei tahtnud toimuvast ilma jääda ja kõik peatusid, et vaadata kuuma etendust, peatusid isegi toidukullerid, kelle kliendid võisid pärast külma sööki saada,» kommenteeris üks inimene.

Paljud, kes paari tegevust pealt nägid, tõstatasid küsimuse, miks ei olnud armastajapaar toas kardinaid ette tõmmanud. «Tõenäoliselt unustasid nad selle kirelõõmas ning sellest, mis oleks pidanud olema isiklik intiimne hetk, sai avalik šõu,» kirjutas üks pealtnägijatest.

Kohapeal asja uurimas käinud ajakirjanik ütles, et paar oli vannitoas, millel on piimja kilega kaetud aken. Kuid kas see tähendab, et selles hotellis viibivaid inimesi, kes duši all käivad, ongi läbi akna tänavale näha?

Pilte ja videot näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles