VAATA VIDEOT ⟩ 3-aastane poiss päästis venna võimalikust lämbumissurmast

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kolmeaastase poisi kiire tegutsemine päästis väikevenna hullemast.
Kolmeaastase poisi kiire tegutsemine päästis väikevenna hullemast. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Miljonid inimesed on imetlenud kolmeaastase vanema venna tarka käitumist, mis hoidis ära väikevenna võimaliku lämbumise. Vaata alt videost!

Florida elanik Grace Watkins (30) filmis koos oma kahe lapsega TikToki jaoks videot. Trikid hularõngaga kahvatusid kiiresti, kui kolmeaastase Silase üllatav vägitegu videole jäädvustati.

Silas märkas hularõngaga keerutamise ajal, et väikevend Wilderil on suus midagi, mille ta võib omale kurku tõmmata. Tähelepanelik Silas tegutses otsustuskindlalt, päästes sellega oma aastase väikevenna võimalikust lämbumisest.

@gracewatkins5448 #brothers #bigbrothersaveslittlebrother #chokinghazard #handeledit #thisrighthere #fyp ♬ Family Ties (Brother Song) (Family Ties (Brother Song)) - Prough & Pat

«See oli plastitükk, mis oli ilmselt lahti tulnud ühelt mänguasjalt,» kahtlustas laste ema Grace.

Newsweekile antud intervjuus ütles kahe poisi ema Grace, et Silas on väiksemast vennast alati tõeliselt hoolinud ja temaga arvestav olnud. «Olen tõeliselt õnnistatud, sest nad on nii lähedased. See on imeline, et Silas alati oma väikevenna järele niimoodi vaatab,» kiidab ema poega.

Tänaseks on TikToki videot vaadatud üle 24 miljoni korra. 

«See laps teab täpselt, kuidas tegutseda. See on uskumatu. Ta on nii vapper poiss,» kiitis üks kommenteerija.

«Eelmises elus oli ta kindlasti seitsme lapse ema,» jätkas teine.

Kümned tuhanded TikToki kasutajad on õpetliku video all kolmeaastase Silase asjalikkust kommenteerinud, nimetades teda oma vanuse kohta tavatult nutikaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles