MIDA SINA ARVAD? Seks jäi silmapilkselt katki, kui mees ütles selle lause

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kohtinguekspert Jana Hocking avaldas, kuidas üks tema sekspartner tuli kunagi lagedale palvega, mis talt igasuguse seksiisu peletas. On naisi, keda see erutab, sest see on tabu ja domineeriv, kuid Hocking nende kilda ei kuulu.

Hocking seksis parasjagu ühe mehega, kui too talle äkki otsa vaatas ja ütles: «Kutsu mind issiks.»

Ehkki Hocking ei mõista inimeste kiiksusid hukka, ütles ta, et lihtsalt ei saa aru, miks inimesi see erutab. «Viimati, kui ma kedagi issiks kutsusin, olin ma umbes kolmeaastane ja tegemist oligi minu isaga. See termin ei kuulu magamistoa lähedussegi. See ajab mind iiveldama. Nagu siis, kui täiskasvanud naised räägivad oma partneriga titekeeles. Kas on midagi vastikumat kui istuda paari kõrval, kes on nagu: «kas mu väike muffin tahab musi saada?».»

Kuigi talle see sõna ei meeldi, erutab see paljusid naisi, kuna näitab maskuliinsust ja kes on magamistoas peremees. Võib-olla see ongi põhjus, miks mõned inimesed sellest tõeliselt erutuvad.

Hocking ei saa aga endiselt aru, miks peab just sõna «issi» kasutama. Ta arvas, et midagi sellist nagu «boss» või «kapten» oleks palju mängulisem ja see väldib ka seksuaalsete fantaasiate sidumist pereliikmega, vahendab Daily Star.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles