MIS JUHTUS? Avril Lavigne'i etteaste ajal tormas lavale paljaste rindadega naine

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Avril Lavigne 13. märtsil 2023 Juno auhinnagalal, kui lavale tormas poolpaljas protestija.
Avril Lavigne 13. märtsil 2023 Juno auhinnagalal, kui lavale tormas poolpaljas protestija. Foto: THE CANADIAN PRESS/Timothy Matwey/Scanpix

Laulja Avril Lavigne kostitas esmaspäeval tänavuse aasta Juno auhindade jagamisel poolalasti meeleavaldajat krõbedate sõnadega. Lavigne tutvustas Kanada auhinnagalal parasjagu muusikut AP Dhilloni, kui paljaste rindadega naine tungis lavale, seljale kirjutatud sõnum: «Save the greenbelt» («Päästke rohevöönd»), mis on viide Kanada provintsi Ontario valitsuse arengukavale.

Esialgu ignoreeris 38-aastane Lavigne protestijat, kuid siis pööras ta end tema poole, viibutas käega ja ütles: «Keri kus kurat,» ja lisas veel kord: «Keri kus kurat, mõrd.»

Palja ülakehaga meeleavaldaja tahtis levitada sõnumit rohevööndi päästmise kohta. Paraku ei meeldinud ta eriti Avril Lavigne'ile.
Palja ülakehaga meeleavaldaja tahtis levitada sõnumit rohevööndi päästmise kohta. Paraku ei meeldinud ta eriti Avril Lavigne'ile. Foto: REUTERS/Ed Kaiser/Scanpix

Seejärel juhtis turvamees poolpalja naise lavalt minema. Pole selgunud, kas ta visati ka saalist välja.

Turvamees viis meeleavaldaja lavalt minema.
Turvamees viis meeleavaldaja lavalt minema. Foto: REUTERS/Ed Kaiser/Scanpix

Õhtujuht, näitleja Simu Liu kiitis Lavigne’i pärast selle eest, et ta käis palja ülakehaga naisega ringi nagu meister.

Lavigne võttis hiljem vastu TikTok Juno fänniauhinna ja viitas oma kõnes varasemale segadusele. «Ärge nüüd keegi üritage midagi. Ma teen raisa pihuks ja põrmuks,» naljatas ta.

Ehkki Lavigne sai auhinna, ei võtnud tema uus kallim Tyga auhinnagalast osa. Paar avalikustas oma suhte vaid nädalapäevad tagasi, kui nad käisid koos Pariisi moenädalal ning suudlesid. Alles veebruaris läks Lavigne lahku oma kihlatust, muusikust Mod Sunist.

Avril Lavigne suudles oma uut peikat Tygat 6. märtsil Pariisi moenädalal.
Avril Lavigne suudles oma uut peikat Tygat 6. märtsil Pariisi moenädalal. Foto: Laurent Benhamou/sipa/Scanpix

Juno auhindade jagamiselt viis The Weeknd koju viis auhinda ja Nickelback sai Kanada muusikakuulsuste halli (Canadian Music Hall of Fame), kirjutab Page Six.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles