3-aastane tüdruk lasi Texases maha oma 4-aastase õe

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Fotolavastus
Fotolavastus Foto: Shutterstock

Pühapäeval juhtus Texases Houstonis kohutav tragöödia, kui väikelaps sai kätte tulirelva.

Harrise maakonna šerif Ed Gonzalez jagas ABC Newsile infot, et pühapäeva hilisõhtul sai kolmeaastane tüdruk kätte lubamatult hoiustatud käsirelva ning tulistas kogemata oma nelja-aastast õde. 

Gonzaleze sõnul näitas esialgne uurimine, et mõlemad lapsevanemad arvasid, et teine jälgib lapsi. Lisaks lastele ja emale-isale oli kodus veel kolm pereliiget ja sõpra. Järelevalveta mudilased leidsid ja võtsid mängimiseks järelevalveta ning laetud poolautomaatse püstoli.

Kui vanemad teisest toast lasku kuulsid, leidsid nad eest kohutava õnnetuspaiga, kus üks laps oli kogemata teist tulistanud. Sündmuskohale kutsuti viivitamatult kiirabi, kellel kahjuks ei õnnestunud teadvusetu lapse elu päästa. 

Gonzalez paneb kõigile südamele, et relvaomanikud peavad olema suure vastutustundega. «Relvi tuleb hoida lastele täiesti ligipääsmatus ja turvalises kohas. Sellest ei piisa, et lastele öelda: «Ära puutu!»»

Õnnetusega seotud ametnike sõnul otsustab ringkonnaprokurör lähiajal, kas hukkunud lapse vanematele esitatakse süüdistus või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles