MIDA TEHA? ⟩ Kõik see vastik kraam on su juukseharjas peidus

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tahad lopsakaid juukseid, teed kõike õigesti, aga ometigi pole rahul? Lahendus pealtnäha lahendamata probleemile võib olla väga lihtne – pese oma juuksehari puhtaks. Seda tuleb pesta hulga sagedamini, kui sa ehk arvad.

Erinevalt enamikust teistest juuksevahenditest on juuksehari reeglina kasutusel vähemalt mitu korda päevas, nii et pole üllatav, et see vajab põhjalikku kasimist. Rasu, tolm ja surnud nahk peavad ju peanupult kuhugi minema, ja üsna suur osa satubki harjastesse.

Juukseharja tuleks iga kahe nädala tagant põhjalikult puhastada, et karv läigiks. Kui sa näed harjal halli kihti, siis on see moodustunud surnud naharakkudest ja rasust koos juuksetoodete ning jääkidega, mis tekitavad baktereid.

Kuidas sellest siis korralikult lahti saada?

See sõltub sellest, millist tüüpi harja sa kasutad, kuid esimene samm on alati eemaldada kõik karvad.

Järgmine samm: täida valamu või suur kauss sooja veega, lisa šampooni või söögisoodat ning lase harjal selles umbes 20 minutit liguneda. Võid kohe mitu harja sinna visata, kui soovid need kõik korraga puhtaks saada. Kasuta vana hambaharja, et hõõruda harjaste vahelt ja käepideme ümbert. Loputa ja lase kuivada ning su juuksehari ongi taas töökorras, vahendab The Sun.

@jessicahaizman Am I alone? Did you know this was a thing? #deepclean #deepcleaning #cleaning #cleantok #hairbrush #nasty #disgusting #gross #cleanwithme #fyp #trend ♬ Rasputin (Single Version) - Boney M.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles