VÄRSKETEST KIHLATUTEST ELUAEGSETE KAASLASTENI ⟩ Vaata, kes olid Oscarite kuumimad paarid!

Naine
Copy
Heidi Klum ja Tom Kaulitz.
Heidi Klum ja Tom Kaulitz. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / Scanpix

Nagu alati, tõi ka seekordne Oscarite gaala Los Angelesse kokku staaride koorekihi, kelle seas oli mitmeid kauneid paare värsketest kihlatutest aastatepikkuste kaaslasteni. Vaata, kes olid armsaimad paarid, kes šampanjavärvi vaibal kaamerasilma ette jäid.

1. Nicole Kidman ja Keith Urban ei suutnud käsi teineteisest eemale hoida! Paar oli hiljuti sunnitud mõnda aega üksteisest eraldi veetma, mistõttu nägi nüüd veel eriti armas ja lähedane välja.

2. Idris ja Sabrina Elba olid laitmatult riides nagu alati. «Lutheri» staar kandis tumesinist smokingut ja kikilipsu, tema imekaunis naine Sabrina püüdis pilke rohelisest siidist kleidiga.

3. Halle Berry võttis auhinnagaalale kaasa poiss-sõbra Van Hunti, kes ei saanud naiselt terve õhtu jooksul silmi ära. Halle nägi puusani lõhiku ja roosidetailidega valges kleidis jalustrabav välja.

4. Zoe Saldana ja tema abikaasa Marco Perego on üks tõeliselt kuum noorpaar. «Avatari» näitleja kandis kreemikat siidikleiti ning tema kunstnikust abikaasa klassikalist musta ülikonda. Ühtlasi kandis Zoe äsja saadud 250 000 eurot maksnud kihlasõrmust.

5. Jamie Lee Curtis saabus suursündmusele oma abikaasa Christopher Guestiga. Näitlejanna kandis kivikestega Dolce&Gabbana kleiti, mis harmoneerus kaunilt ürituse šampanjavärvi vaibaga. Tema abikaasa otsustas traditsioonilise musta ülikonna kasuks.

6. Allison Williams võttis Oscaritele kaasa poiss-sõbra Alexander Dreymoni, kellega ta vaid mõni kuu tagasi kihlus. Allison kandis beebiroosat Giambattista Valli Couture'i kleiti ning Alexander sinist sametist ülikonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles