PALJUD EKSIVAD See süütu viga muudab juuksed kiiremini rasuseks

Naine
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kas märkad, et sinu juuksed muutuvad rasuseks juba paar tundi pärast pesu? Võib-olla oled selles ise süüdi, sest teed kõige tavalisema vea, mis selle probleemini viib.

Puhtad ja terved juuksed on hoolitsetud naise üks peamisi tunnuseid. Mida teha aga siis, kui pead hügieenist lugu, aga juuksed muutuvad päeva lõpuks siiski määrdunuks? Asi võib olla mitte ainult peanaha suurenenud rasuerituses, vaid ka süütus veas, mida peaaegu kõik naised pesemise ajal teevad.

Ühel päeval rääkis TikTokis nõuandeid jagav populaarne juuksur Jillian Jane oma jälgijatele, mis täpselt võib selle probleemini viia. Sa oled üllatunud, kuid juuksed määrduvad kiiremini tänu pesu ajal valesti valitud veetemperatuurile! Jane’i sõnul on liiga kuuma veega pesemine juuste värskuse peamine vaenlane.

«Kuum vesi põhjustab peanahal paiknevate rasunäärmete hüperaktiivsust,» selgitas juuksur.

Mitmed jälgijad seadsid juuksuri väljaütlemise kahtluse alla, kuid paljud naised kinnitasid tema teooriat.

Üks naine otsustas seda kohe proovida ja ta märkas, et tema pea läks tõesti kiiremini mustaks just pärast vee temperatuuri tõstmist. Ka teine jälgija otsustas asja kohe proovida ja pesi juuksed jahedama veega: tulemus rõõmustas teda kohe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles