Bruce Willise naisele heidetakse ette, et ta kasutab meest ära (1)

Naine
Copy
Bruce Willis abikaasa Emma Heminguga.
Bruce Willis abikaasa Emma Heminguga. Foto: John Palmer/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Bruce Willise abikaasa Emma Heming Willis võitleb väidetega, et kasutab näitleja dementsust, et saada oma viis minutit kuulsust. Willise perekond teatas veebruaris, et «Die Hardi» staaril on diagnoositud frontotemporaalne dementsus (FTD). Tema karjäär lõppes 2022. aastal aga afaasia ehk kõnehalvatuse tagajärjel.

«Ma just nägin kuskilt juttu, et ma saan oma viis minutit kuulsust, mis on suurepärane,» ütles Emma uues Instagrami postitatud videos. «Mis tähendab, et sa kuulad. Nii et ma võtan oma viis minutit ja teen sellest kümme, sest ma kavatsen alati oma abikaasa eest seista. Ma kavatsen kasutada oma kurbust ja viha, et teha midagi head.»

Emma uus video tuleb pärast seda, kui ta palus fotograafe, et nad annaksid Bruce'ile ruumi, kui ta esimest korda pärast diagnoosi ilmsikstulekut väljas kõmupiltnike silme ette jäi. Näitlejat pildistati nädalavahetusel, kui ta jõi sõbraga kohvi.

New Yorgi Columbia ülikooli teadlaste uuringus leiti, et igal kümnendal üle 65-aastasel täiskasvanul on mõni dementsuse vorm. FTD mõjutab tavaliselt mehi ja naisi vanuses 40–65 aastat.

LOE KA: PALUN ÄRGE HÜÜDKE MU MEHELE TÄNAVAL JÄRELE 〉 Bruce Willise naine pöördus kõmufotograafide poole

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles