Kui Varro Vooglaid Twitterisse jõudis, võtsid teda vastu teravad säutsujad

Naine
Copy
Varro Vooglaid
Varro Vooglaid Foto: Madis Veltman / Postimees

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridades Riigikokku pääsenud Varro Vooglaid sattus enda sõnul Facebookis tsensuuri alla ning asus Twitteri võimalusi kompama. 

Seni on Vooglaid Twitteris pigem loid kasutaja olnud, viimati postitas ta sinna ligi aasta tagasi maikuus. "Kuna Facebook on taas asunud minu suhtes tsensuuri rakendama, siis kompan uuesti Twitteri võimalusi. Seni pole ma siinset platvormi pea üldse kasutanud, aga kui Twitteris, erinevalt FB-st, reaalselt austatakse sõnavabadust, siis ehk tasub proovida," säutsus Vooglaid eile, 7. märtsil. 

Varro Vooglaid praeguseks hetkeks kedagi ise veel ei jälgi, kuid ta ise on kogunud juba suure jälgijaskonna üle 1000 inimesega, mis üha kasvab. 

Tema säuts Riigikogu valimiste "tegelike tulemuste kohta" pani ühismeedia platvormi korralikult kihama. 

Iroonia ja pahameeletormi alla sattunud Vooglaid kurtis, et Twitter on täis erakordselt palju koolikiusaja mentaliteediga täiskasvanuid ning nimetas seda haletsusväärseks vaatepildiks. Ka see postitus sai meeletult vastukaja. Eelkõige heideti kümnel erineval moel ette seda, et Vooglaiu Facebooki seinal saavad tema postitusi kommenteerida vaid tema sõbrad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles