KUUMAD KLÕPSUD ⟩ 53-aastane Jennifer Lopez näitas aluspesus figuuri

Naine
Copy
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

Alati suurepärase figuuriga Ameerika näitleja ja poplaulja Jennifer Lopez jagas Instagramis fännidega eriti kuumi fotosid. 

53-aastane kuulsus jagas oma jälgijatele imetlemiseks pildiseeriat, millel ta näitas oma suurepärast toonuses figuuri. Postitatud fotodel poseerib ta fuksiavärvi aluspesu komplektis, mis on kaunistatud valge pitsiga. Tema imagot täiendab siidist hommikumantel.

Fännid kiitsid staari nooruslikku välimust taevani ning tänaseks on fotod saanud ligi miljon meeldimist ja üle 9000 kommentaari.

«See naine on tuliselt kuum!» kirjutas üks inimene postituse alla.

«Tõeline jumalanna,» kiitis ka teine takka. «Sa näed suurepärane välja! Sellisest kehast unistaksid kõik,» õhkas kolmas.

Veebruaris kirjutasime sellest, kuidas möödunud aastal abiellunud Jennifer Lopez ja Ben Affleck oma teineteisele pühendumust tätoveeringuga kinnitasid.

Lopez postitas Instagrami fotoseeria, millel ta näitas värskeid tätoveeringuid ning soovis oma kallimale kaunist valentinipäeva. Esimesel pildil näitas Lopez oma tätoveeringut, milleks on rinna alla tehtud lõpmatuse märk, mille külgedel on nende nimed. Affleck lasi teha endale ristuvad nooled koos enda ja oma armastatu initsiaalidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles