Uudisteankur sünnitas ootamatus kohas 13 minutiga lapse

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

CNNi uudisteankur Kasie Hunt ja tema abikaasa Matt Rivera tervitasid oma teist last maailma kõige unustamatumal viisil. Äkitselt alanud sünnitustegevus ei lasknud naisel hetkekski hinge tõmmata ning nii sündis laps väga ootamatus kohas, vahendab honey.nine.

Tütar, kes sai nimeks Grey, pidi plaanide järgi sündima päev hiljem keisrilõikega, kuid lapsel olid hoopis teised soovid. Kodus olles algas naisel sünnitustegevus ning juba 13 minutit hiljem sünnitas naine vannitoa põrandal lapse. Olukord arenes niivõrd kiiresti, et isegi parameedikud ei jõudnud õigeks ajaks kohale tulla.

Kasie Hunt kiidab oma partnerit Matti, kes talle kriitilisel hetkel abiks oli. Tänu temale sündis väike tüdruk ilma probleemideta. Pärast sünnitust jõudsid kohale ka arstid, kes aitasid nii naist kui ka tema partnerit šokist välja tuua.

Nüüdseks on naine sotsiaalmeedias jaganud oma läbielamistest pilte ning on rõõmus, et keeruliselt sündinud tütrel tervis korras on. Naise töökaaslased on tema üle õnnelikud, kuid viskavad ka nalja, et laps tahtis lihtsalt ajakirjanikust emale põnevaks uudiseks materjali anda. Nii ema kui ka tema sõbrad arvavad, et Grey sündimislugu on hea märk sellest, et temast kasvab tugev ja iseseisev naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles