KULDAVÄÄRT NIPP Niimoodi saad endale sellised juuksed, nagu oleksid just juuksurist tulnud

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud inimesed nõustuvad, et pärast juuksuriskäiku on juuksed täiesti teisel tasemel: kohevad, pehmed ja säravad. Isegi kui investeerid samadesse toodetesse, mida su juuksur kasutab, on kodus raske sama tulemust saavutada. Miks nii?

Professionaalid teevad mõningaid asju natuke teisiti. Siin on oluline nipp – ära osta šampooni ja palsamit ainult komplektis. Nendel duodel on alati sama eesmärk, olgu selleks siis niisutamine, volüümi andmine jne.

«Selle asemel osta šampoon vastavalt sellele, mida vajab su peanahk ja juured, ja palsam vastavalt sellele, mida vajavad su otsad,» ütles juuksur MariLynne Cosmillo. Juuksejuured ja -otsad ei ole alati ühel lainel ja juuksehooldus peaks seda silmas pidama. Cosmillo soovitab, et kodus võiks olla rohkem kui üks šampooni ja palsami komplekt, sest juustele avaldab mõju ka ilm ja elustiil.

Üldine rusikareegel on selline: riiulis võiks olla niisutav šampoon ja palsam ning volüümi andev šampoon ja palsam. Niisutava palsami asemel võib kasutada ka juuksemaski. Maskid kipuvad olema veidi raskemad kui tavaline palsam, seega kasuta neid ainult nendel päevadel, kui soovid niisutust, mitte tingimata palju volüümi, kirjutab mindbodygreen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles