Moekarussell käib omas rütmis – talv käsib end sisse pakkida, kevad lubab õnneks taas paljaks koorida. Lisaks on just kevad see aeg, mil saavad teoks tõeliselt kaalukad moemurrangud. Kui muutub seelikupikkus või pükste siluett, siis enamasti ikka kevadel. Ja sügise saabudes viimistletakse see täiuseni.

Lisaks sellele, et kevadtrend toob moemaastikule põnevamaid uudiseid ja värskeid kukerpalle, toob ta ka lootust

Mini. Tõenäoliselt kõige igatsetum kevadtrend on lühikeseks kahanevad seelikud. Aga sel aastal, mine tea, kas majandussurutisest või millest, on mini veelgi minim. Lausa nii napp, et alukad vaatavad täie ülbusega välja! Vaata pilte!

Satiin ja kõik 90ndate moekukerpallid, mida toona, kui trend vaibus, enim hurjutati, on täies ilus tagasi! Mida see tähendab? Kombineekleiti võib kanda pea igas olukorras peosaalidest kohtumisteni.

Värvid. Pantone trendiekspertide ennustuse kohaselt peaksime lisaks sinisele vaimustuma just helelillast, mida nimetatakse ka digitaalseks lavendliks. Teised kaalukad moetoonid, mida moekaardil märgata, on küps päikesekuldne toon (sundial), mahlane moonipunane ja vaseroheline, mis jätkab küpsemas ja rahulikumas varjundis pikalt kestnud rohelise maailma võidukäiku. Lisaks on tähtsal kohal...

Kommentaarid (1)
Copy