KES SEE ON? ⟩ Brad Pitt ilmus seltskonda salapärase silmarõõmuga, kes on varemgi staaride südameid võitnud

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Pikalt Angelina Jolie'ga abielus olnud Brad Pitt on veetnud viimased neli aastat vaba mehena. Nüüd on ilmunud tema seltskonda ehtekunstnik Ines de Ramon, kes samuti lahutas möödunud aastal. Paarikest nähti viimati koos laupäeval Champs-Élysées õhtustamas.

Pitt ja de Ramon jäid ajakirja Paris Match kaamerasilma ette, kui nad külastasid suurema seltskonnaga Fouquet'-nimelist restorani ja istusid teineteise kõrval. De Ramon kannab Twitterisse postitatud klipis sädelevat hõbedast kleiti ning 59-aastane Pitt musta ülikonda.

Filmistaar viibis Prantsusmaal, et anda 48. Césari filmiauhindade jagamisel üle «Fight Clubi» režissöör David Fincheri auhind. Lähedaste allikate sõnul viibisid küll mõlemad asjaosalised gala ajal Prantsusmaal, ent saabusid riiki eraldi. Brad Pitt, kes veedab hetkel suurema osa ajast New Yorgis filmivõtetel, jõudis Pariisi neljapäeval ning tema ehtedisainerist kaasa päev hiljem.

Bradi ja Inese koosviibimise kohta uuriti lähemalt ka Pitti esindajalt, kes paraku keeldus staaride omavahelisi suhteid pikemalt kommenteerimast. Küll aga on teada, et sarnaselt Brad Pittile on ka Ines de Ramon hiljuti kaaslasest lahku läinud. Ehtekunstnik oli viis aastat abielus «Vampiiripäevikutest» tuntud näitleja Paul Wesleyga. Lahkumineku põhjuseks toodi leppimatud erimeelsused.

Brad Pitti nähti esimest korda Inese seltskonnas 2022. aasta novembris, kui paar väisas koos Los Angeleses Bono kontserti. Noored kallistasid ja hoidsid käest kinni, kui nad kontserdile sisenesid. Valentinipäevaks saatis Brad kuulduste kohaselt Inesele suure kimbu roosasid pojenge ja pika prantsuspärase saia. Samuti on paarike juba koos Mehhikosse puhkama jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles