MAKSAB VAID PAAR EUROT 69-aastane naine avaldab imevahendi, mis on aidanud tal siiani kortse vältida

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist / @justagram

Sel aastal 70-aastaseks saav Vivian Boyko paljastas TikTokis oma noorusliku väljanägemisega naha saladuse, mis on muuhulgas igaühele taskukohane. Naine rääkis videos enda armastusest vaseliini vastu, mida ta olevat kasutanud juba 20 aastat.

«Inimesed imestavad sageli, kui kuulevad, et saan varsti 70-aastaseks,» rääkis Vivian. Seda sellepärast, et naise kaelal ega näol pole ühtegi kortsu. Noorusliku väljanägemisega naine tunnistas, et pole kallitele ilutoodetele kunagi raha kulutanud, kuid tal on alati käekotis vaseliin. «Ma olen seda oma näole, dekolteele ja kaelale määrinud viimased 20 aastat.»

Vivian rääkis videos, et kasutab vaseliini ka oma jalataldadel, mille tagajärjel näevad need alati niisutatud ja pehmed välja. «Pediküüri minnes küsitakse minult koguni, kuidas see võimalik on, et 69-aastane olen. Vaseliin!»

Video on selle postitamise hetkest saati kiirelt populaarsust kogunud – tänasel päeval on sellel juba üle 770 tuhande vaatamise ja 86 tuhande meeldimise. Mitmed TikToki kasutajad tõid kommentaarides välja enda positiivseid kogemusi vaseliiniga.

«Pole ime, et nii kaunis ja nooruslik välja näed... Ka mina kasutan näol vaseliini ja see tõesti teeb imesid!» kommenteeris üks Viviani jälgija. «Peaksin vist ka proovima, olen aasta jooksul märgatavalt vananenud,» nentis teine.

Üks TikToki kasutaja uuris aga Vivianilt, kas ta on mehhiklane, sest tema Mehhiko juurtega peres on see juba mitmeid põlvkondi nooruslikkuse saladus olnud. Küsimusele Vivian ei vastanud, kuid on näha, et vaseliin on tõepoolest tõhus toode vananemise vastu. Ning see maksab Eestis vaid paar eurot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles