Pulmakatastroof Beckhamite moodi

Betty Ester-Väljaots
Copy
Ärahellitatud võsukesed
Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz.
Ärahellitatud võsukesed Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz. Foto: Angela Weiss

Suviseid pulmi planeerides ei tasu perekond Beckhamist eeskuju võtta, sest Brooklyn Beckhami ja Nicola Peltzi abiellumisest pole veel aastatki möödas, aga juba on advokaadid ja kaklus majas. Ja tegemist pole isegi lahutusega.

Nimelt õiendatakse arveid pulmakorraldajatega: Nicola multimiljardärist isa Nelson Peltz on nad kohtusse kaevanud ning nõuab tagasi 132 000-dollarist sissemakset. Korraldajad aga ei ole nõus nende vastu esitatud hagiga ning kogu vaidluse käigus on tulnud avalikuks palju detaile, mis kolm miljonit dollarit maksnud peo peategelasi just heas valguses ei näita.

Eelmise aasta aprillis sõlmitud liit käis läbi mitme korraldaja käest. Hagi saanud Nicole Braghin ja Arianna Grijalba võtsid peo korraldamise üle veidi enne suurt päeva, kuid märtsi alguses anti neile hundipass. Selle peale olla Nelson Peltz tahtnud pulmi lausa ära jätta, kuid tema naine Claudia palus seda mitte teha, sest ärajätmine ei oleks kasulik Nicola karjäärile. Kui seni oli avalikkuseni jõudnud vaid seik, et neil olla tüli majas, sest pruut ei kandnud oma tulevase ämma Victoria disainitud kleiti, siis nüüd on teada saadud veel üht-teist, mis kulisside taga toimus.

Brooklyn Beckham ja tema abikaasa Nicola Peltz. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) 
Brooklyn Beckham ja tema abikaasa Nicola Peltz. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Foto: Vianney Le Caer

Pulmakorraldajate sõnul kulutas pruut soengu ja meigi peale 100 000 dollarit ning tema ema Claudia Peltz palus need kulutused isa Nelsoni eest salajas hoida. Claudia sõnul lööks ta abikaasa naise maha ja oleks sellise raharaiskamise pärast kohutavalt vihane. Ilmselt on ka miljonäridel oma piirid. Peltzide perekond palus korralduslikud apsud ka Victoria Beckhami eest salajas hoida, sest ei tahtnud tulevaste kuulsate hõimlaste ees häbisse jääda.

Pruut pani aga peokorraldajatel pea tõsiselt huugama, kui polnud nõus pakutava bändiga, pidades tolle solisti liiga läägeks. Ühtlasi tahtis noorpaar pakkuda peol burgereid, mille nimeks pidanuks olema «Nicola» ja «Brooklyn» ning need tulnuks saia asemel teha salatist.

Veel kurjustas pruut, et kutsutute ja kutsele vastanute nimekirjad on valed, keeldus ühisesse veebikeskkonda sisse logimast ning nõudis nimekirju SMS-vormis. Ühel hetkel teatas peigmees pulmadega seotud vestlusringis, et tegemist on suure segadusega, mispeale pruut täiendas, et see on pigem verine mõrvapaik kui pulmapidu jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles