Vaata, mis juhtus 360 kilo kaaluva mehega pärast 11-tunnist duši all ligunemist

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Casey King oli üks Ameerika paksemaid mehi, tema kaalunumber näitas 360 kilo. Pärast üht murrangulist hetke võttis ta end kätte, kaotas uskumatud 260 kilo ja naudib nüüd elu, kus tema ühismeedia postkastidesse potsatab temast huvitatud naiste kirju.

Teismelisena sõi mees kiirtoitu ja oli istuva eluviisiga, mistõttu võttis ta kaalus kiiresti juurde. Kingil polnud sõpru ja toit sai tema peamiseks lohutuseks. «Alates kümnendast eluaastast praadisin korraga terve kotitäie friikartuleid, valasin selle laadungi ketšupiga üle ja sõin ära,» meenutab ta. Mees lisas, et tahtis pidevalt süüa ega tundnud täiskõhutunnet.

Kingi murelik ema otsustas aidata tal kaalust alla võtta. Ta hakkas oma pojale erinevaid tablette ostma, kuid tal ei õnnestunud kunagi kaalu langetada. 20. eluaastaks oli Kingist saanud üks oma linna paksemaid inimesi. Ta ei saanud igapäevaste ülesannetega üksi hakkama ja tugines suuresti oma perekonnale. «Ma ei saanud püsti, et tualetti minna, ma ei saanud ennast pühkida ega pesta. Mõnikord ei saanud ma kingi jalga panna ega isegi riidesse panna. Mul oli nii palju asju, milles vajasin abi,» rääkis ta kaaluga kimpus inimestest tehtud tõsielusarjas TLC kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles