KUI VANA OLED? ⟩ Meeste arvates on naine kõige kütkestavam just selles eas

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Nooruse võlu on muidugi imeline, kuid milliseid uskumatuid tahke saab iga naine pärast 35. eluaastat juurde? Näitleja Pierce Brosnan, kes teab naiste ilust ja atraktiivsusest palju, ütles tabava lause.

Igas vanuses naine on omal moel ilus. Kui 20-aastaselt oleme veel väga noored, atraktiivsed, naiivsed ja julged, siis 30-35-aastaselt säilib meil kogu seesama nooruse võlu, mida nüüd võimendab tarkus ja elukogemus.

Levinud arvamuse kohaselt hakkab naine alles kolmekümnendates eluaastates elust rohkem sotti saama. Ta on juba uurinud kõiki oma voorusi ja mõistnud, mida ta elult täpselt tahab. Mehed näevad sellist enesekindlat kaunitari tõelise teemantina, kes tõmbab sõna otseses mõttes magnetina enda poole.

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan Foto: Shutterstock

Seda arvamust jagab ka James Bondi filmistaar Pierce Brosnan. Kord rääkis ta ühes oma intervjuus, millise superjõu omandab iga naine 35. eluaastaks. 

«Minu arvates muutuvad naised 35. eluaastaks eriti seksikaks. Nad teavad elust rohkem ja need teadmised on alati köitvad,» jagas Hollywoodi nägus staar oma arvamust.

Muide, samasugusele seisukohale jäi ka suurepärane prantsuse moelooja Christian Dior, kes oli oma karjääri jooksul piisavalt naiselikku ilu näinud. Moelooja sõnul langeb naiste atraktiivsus 35–40. eluaastatele. See ei tähenda sugugi, et selle vanusepiiri ületades kaotavad daamid kohe kogu oma võlu. Enda eest hoolitsedes suudab naine jääda atraktiivseks ja vastassoo jaoks ligitõmbavaks ka üsna küpses eas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles