ETTEVAATUST 5 viga, mida blondide juuste eest hoolitsedes tehakse

Naine
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Juuste blondeerimise ekspert Zach Mesquit jagab TikTokis nõuandeid selle kohta, kuidas oma juuste eest parimal viisil hoolitseda. Mees nimetas viis levinud juuksehooldusviga, mida blondide juustega naised teevad.

Suunamudija märkis esimesena, et kõige rohkem teevad kurja tooted, mis sisaldavad proteiine.

«Sa võid arvata, et proteiinid teevad head, muutes su juuksed siledaks ja paremaks. Reaalsus on aga see, et pärast mingit perioodi hakkavad su juuksed murduma,» ütleb mees. Siiski lisab ta, et usaldada võiks vaid salongitooteid.

@zachmesquit Share this with your blonde friends! #blondehair #hairbreakage #bleachedhair #hair ♬ Aesthetic - Gaspar

Ta toob välja ka kuivšampoonid, mis esmapilgul tunduvad juukseid säästvat, sest nende kasutamise korral tuleb juukseid harvem pesta. Mesquit ei soovita pleegitatud juuste peal kuivšampoone kasutada, sest eksperdi sõnul põhjustab pikaajaline kasutamine juuste haprust ja kuivust. Samuti ei soovita ta juukselakke kasutada.

Veel nimetab ta ohtlikuks sirgendajad, föönid ja lokitangid, kuid ta kutsub üles jälgima ka veetemperatuuri, millega juukseid pestakse. Naised armastavad sageli kuuma veel all lõõgastuda, kuid paraku ei mõju see juuste ja naha tervisele hästi.

Viimasena nimetas ta selle, et märgi juukseid ei tohiks kunagi kammida, kuna siis on kiharad kõige haavatavamas seisundis. Märgi juukseid harjates venitad juuksekiu katki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles