Massööri juurde läinud naine on hämmingus, mis temaga seal juhtus

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Moskvast pärit Victoria, kes töötab modellina, läks professionaalse massööri juurde. Naine ei osanud aga ettegi kujutada, mis teda seal ees ootab...

Uudistes kirjutatakse, et 25-aastane modellina töötav naine saab sageli erinevate koostööprojektide raames iluprotseduuridelt allahindlusi. Ka seekord tehti talle ahvatlev pakkumine, kui üks salong kutsus modelli tasuta massaažiseansile.

Modell läks kohale ja heitis massaažilauale pikali. Ühtäkki kargas massaažiterapeut teenuse osutamise ajal tema peale pikali ja hakkas naist suudlema. Seejärel sundis massöör naist enda juuresolekul duši all käima, lukustades ukse võtmega. Venelanna kaebas mehe käitumise üle administraatorile, kes pakkus talle vabanduseks täiendavaid iluteenuseid samas salongis.

Vähe sellest, naine oli meeltesegaduses allkirjastanud kahtlase sisuga lepingu. Mõne aja pärast hakkas ta saama pankadest sõnumeid, et talle on väljastatud enam kui 590 000 rubla ulatuses laene. Nähtavasti rööviti naise andmed. Modell pöördus õiguskaitseorganite poole, kes juhtunut uurivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles