Politsei kinnitas: jõest leitud uppunu oli kadunud pereema Nicola Bulley

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Nicola Bulley
Nicola Bulley Foto: Lancashire Constabulary / SWNS.COM/Scanpix

Lancashire'i politsei abikonstaabel Peter Lawson edastas tänaõhtusel pressikonverentsil ametliku teate: eile Wyre'i jõest leitud surnukeha osutus kadunud pereemaks Nicole Bulleyks.

Lancashire'i politsei kinnitas, et eile Wyre'i jõest leitud uppunu on 45-aastane Nicola Bulley. Nad avaldasid info tänasel pressikonverentsil. 

LOE JUURDE: 23 päeva kadunud Nicolat otsinud politsei leidis jõest surnukeha

Samuti loeti ette kahe lapse ema Nicola lähedaste avaldus, kus naise perekond kritiseeris kahte Briti meediaväljaannet, kes võtsid nendega ühendust vahetult pärast seda, kui nad eile Nicola surnukeha leidmise järel privaatsust palusid. «On häbiväärne, et nad on nii käitunud. Jätke meid nüüd rahule. Kas ajakirjandus ja teised meediakanalid ei tea, millal lõpetada? Need on meie ja meie laste elud.»

45-aastast laenunõustajat Nicola Bulleyt nähti viimati 27. jaanuaril. Tema kadumise järel algasid ulatuslikud otsingud õhus, maal ja jões. Tuukrid traalisid jõge enam kui kolm nädalat.

Kaks koerajalutajat märkasid jõe ääres roostikus surnukeha pühapäeval, 19. veebruaril.

Politsei avaldas Nicola perekonnale sügavat kaastunnet: «Nicola perekond on teadlik ja nad on täielikult muserdatud. Meie mõtted ja head soovid on nendega, samuti kõigi teiste Nicola lähedastega.» 

Nicola perekond ütles: «Me ei saa kunagi teada, mida Nikki oma viimastel hetkedel läbi elas, ja see ei anna meile rahu. Jääme teda alati igatsema, ta oli meie perele maailma keskpunkt ja seda ei varjuta miski.» Nicola elukaaslane ja laste isa Paul tänas kõiki, kes on neid raskel ajal toetanud, ja kinnitas, et talle ja lastele on kallid inimesed abiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles