73-aastane Richard Gere toimetati kopsupõletikuga haiglasse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Näitleja Richard Gere
Näitleja Richard Gere Foto: Aleandro Biagianti/AGF/SIPA/Scanpix

73-aastane staarnäitleja ja miljonite lemmik Richard Gere puhkus Mehhikos jäi halveneva tervise tõttu pooleli. Mees toimetati süveneva kopsupõletikuga haiglasse. 

«Pretty Womanis» südameid võitnud Gere oli oma perega Mehhikos puhkusel ja tähistas oma naise Alejandra Silva 40. sünnipäeva. Juba reisile eelneval ajal oli teda vaevanud vastik köha, mis muutus järjest halvemaks ning mees pidi halva enesetunde tõttu haiglasse minema. Seal diagnoositi tal TMZ andmetel kopsupõletik ning staar jäeti ööseks meedikute järelvalve alla. 

Tänaseks on Richard Gere lubatud kodusele ravile, kuid peab ennast hoidma. Tema naise sõnul polnud näitleja ainus pereliige, kes tervisega kimpus oli, ka paari lapsed olid hiljuti tõbised. 

Gere abikaasa Alejandra postitas Instagrami ka foto rannast, kus ta lastega jalutab, tänades kõiki sünnipäevaõnnitluste ja teiste heade soovide eest. 

Alejandra ja Gere abiellusid 2018. aastal, pälvides palju tähelepanu oma 33-aastase vanusevahe tõttu. Hiljuti nähti paari koos Gere'i uue filmi «Maybe I Do» esilinastusel 17. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles