FOTOD ⟩ Rihanna kavaldas stilistid üle

Betty Ester-Väljaots
Copy
Rihanna esinemas NFLi 57.Super Bowlil. REUTERS/Caitlin O'hara FOTO: Caitlin O'hara
Rihanna esinemas NFLi 57.Super Bowlil. REUTERS/Caitlin O'hara FOTO: Caitlin O'hara Foto: CAITLIN O'HARA

Superstaar Rihanna teatas USA profiliiga jalgpalli finaalturniiril stiilselt oma rasedusest, paljastades beebikõhu esinemise käigus järk-järgult. Esinemise ajal tuli ka juba kiire otsus sotsiaalmeedia jälgijatelt, et tegemist võib olla osaga sõust.

Rihanna ootab aga oma last täies tõsiduses ning tema meeskond ja stilist nägid suurt vaeva, et beebiuudist salajas hoida. «Kõige raskem oli töid organiseerida saladuskatte all,» rääkis Rihanna stilist Jahleel Weaver ajakirjale Vogue. «Ta ei rääkinud mulle enne, kui Super Bowlini oli kolm nädalat ja me vaatasime koos viimaseid kavandeid. Ma küsisin, kas sa teed nalja?»

Rihanna esinemas NFLi57. Super Bowlil.
Rihanna esinemas NFLi57. Super Bowlil. Foto: Matt Slocum

Ettevalmistused kontserdiks algasid juba detsembris ja staar pidi kandma Alaïa disainitud puhvmantleid ja Loewe brändi läikivat trikood ja tunkesid. Kasvav beebikõht nõudis pidevaid kohandamisi ning valmisdisainitud rõivastele jäeti sisse kasvuruumi.

Rihanna esinemas NFLi 57. Super Bowlil. 
Rihanna esinemas NFLi 57. Super Bowlil. Foto: Brendan Mcdermid

Stilisti sõnul oskab Rihanna luua meeldejäävaid hetki. «Ta on kartmatu. See on väga lahe, et ta on alati valmis katsetama midagi uut ja ägedat. Ta ei hoia ennast kellegi meeleheaks tagasi,» sõnas Weaver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles