HÜVASTI, TSELLULIIT! Nende soodsate igapäevatoodetega saad kiirelt sileda ja kauni naha

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kevade peatse saabumisega hakkame taas kandma õhemaid ja napimaid riideid. Toome teieni lihtsad nipid, kuidas saavutada hõlpsalt kaunis ja prink nahk, millega soojale ajale vastu astuda.

On mitmeid põhjuseid, miks tselluliit tekkida võib. See võib olla põhjustatud näiteks vanusest, hormonaalsest tasakaalutusest, vähenenud kollageeni tasemest, kaalutõusust, aeglasest vereringest ja istuvast eluviisist. Õnneks saab sellest igapäevaste ja küllaltki soodsate vahenditega edukalt vabaneda.

1. Kohvist valmistatud koorija

Kohv sisaldab kofeiini, mis aitab laiendada veresooni ja parandada vereringet. Lisaks sellele sisaldab kohv suures koguses antioksüdante, mis eemaldavad surnud naharakke. Kohvist valmistatud koorija pinguldab muu hulgas tõhusalt nahka.

2. Roheline tee

Üks rohelise tee suurimaid plusse on selle võime väljutada kehast toksiine ja parandada ainevahetust. Samuti on see suurepärane kodune vahend tselluliidi vastu, sest aitab kiirendada vereringet ja muuta naha tekstuuri ühtlasemaks. Parima tulemuse nimel tasub juua iga päev 2-3 tassi rohelist teed. Roheline tee soodustab ka kaalulangust.

3. Trenn

Tselluliit võib viidata liigsele rasvale kehas, seega on oluline teha sellest vabanemiseks regulaarselt trenni. Liikumine aitab vähendada keharasva ja kiirendada ainevahetust. Tselluliidist vabanemisele aitavad kaasa näiteks kükid, jooksmine ja jalgrattasõit. Need harjutused parandavad muu hulgas üleüldist tasakaalu ja koordinatsiooni.

4. Kuivharjamine

Kuivmassaaž harjaga aitab stimuleerida vereringet ja lümfe, mille tulemusena paraneb naha välimus märkimisväärselt. Samas tasub meeles pidada, et kuivharjamist tuleks vältida, kui teil on kuiv või põletikuline nahk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles